payment and sending icons
 0,00
0 items in winkelwagen

Betalen

U kunt op de volgende wijzen betalen bij Fietsencompany:

iDEAL

U kunt via iDEAL betalen bij Fietsencompany. iDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen mee te doen op het internet. U doet uw betaling via uw eigen bank. U heeft er geen aparte rekening voor nodig om te betalen. Kies om gebruik te maken van iDEAL de optie iDEAL in de kassa.

De aangesloten banken waarmee u bij ons kunt betalen: ABN Amro – ASN Bank – Friesland bank – ING – Knab – Rabobank – RegioBank – SNS bank – Triodos bank – Van Lanschot

Voordelen

  • Veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen op internet
  • Het is een gratis onderdeel van Internetbankieren via uw eigen bank
  • U heeft geen aparte rekening nodig om hier gebruik van te maken
  • De betaling is meteen zichtbaar voor ons en het gegarandeerd een snelle levering

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De werking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De betaling start door het invoeren van het kaartnummer dat op de voorkant van de bankpas staat en de vervaldatum ervan. Vervolgens moet de betaling bevestigd worden via het beveiligingsmiddel van de bank van de klant. Bijvoorbeeld via een paslezer met pincode.

Overboeking

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan u als klant eenvoudig een betaling aan ons voldoen.

Paypal

PayPal is een online betaalsysteem, dat bij zijn oprichting oorspronkelijk bedoeld was voor betalingen tussen pda’s. Tegenwoordig fungeert PayPal als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening.

Kopersbescherming
PayPal biedt bescherming aan de koper van producten op onder andere websites. De koper kan indien een product beschadigd is of sterk afwijkt van de beschrijving terugsturen. De koper moet vervolgens een bewijs van verzending aan PayPal kunnen overleggen zodat de prijs van het product niet op hem verhaald kan worden.