payment and sending icons
 0,00
0 items in winkelwagen

Disclaimer & privacy

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties en uitvoeringen van de vermelde artikelen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Fietsencompany spant zich in om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Fietsencompany behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Vrijwaring aansprakelijkheid

Fietsencompany is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site. Fietsencompany aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van internetsites waar naar doorverwezen wordt. Fietsencompany is niet aansprakelijk voor het niet-beschikbaar zijn van deze site als gevolg van een storing.

Copyright

De inhoud van deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fietsencompany is nadrukkelijk verboden. Alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) op de inhoud van deze internetsite berusten bij Fietsencompany, voorzover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld.

Privacy

Uw gegevens worden gebruikt om uw vragen te kunnen beantwoorden of uw bestelling af te kunnen handelen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en blijven in beheer van fietsencompany.